[ליצירה]
ציור מקסים!
אני הק' הייתי מעדיף "לאור הירח",
אבל איך שנראה לך (כמובן).
אהבתי את יחסי המרחקים בין העצמים השונים בתמונה. מעניין לראות עוד ציורים שלך!
[ליצירה]
בס"ד
אשריך! איזה שיר יפה. איזו אהבה. זה כתוב כל כך יפה. ממש מרגישים את השיר. איזה כיף לקבל חיבוק של אהבה מהקב"ה.
'ולעת השחר עולה' - אולי ולעת עלות השחר?
[ליצירה]
בס"ד
מצב ממש מוכר... ביטאת את ההרגשה הזאת שכולם מנסים כאילו לעזור אבל לא מבינים בכלל מה קורה ובעצם עושים מה שאמרו להם ולא מקשיבים לרחשי הלב הכואב.
[ליצירה]
[ליצירה]
בס"ד
מסר חשוב מאוד.
בבית השלישי (שיבנה בקרוב) החרוז אפילו שניים וכימיקלים לא כל כך נשמע טוב. באופן כללי נראה לי שהשיר היה צריך להיות יותר מסעיר, ממקום יותר עמוק.
[ליצירה]
בס"ד
WADE צודק\ת, לא חשבתי על זה. זה כמו לכתוב ביקורת על חיים של מישהו. האמת היא שזה ממש יפה שאתה מוכן לספר על זה. מעניין אותי איך הבחור הגיע לענין של הוז"ל ממה שאמרת לו ואם הפגישה עם הרב באמת פתרה את הבעיה החברתית או רק את בעית החטא הזה.
[ליצירה]
בס"ד
זה היה מעצבן לראות איך בבית הספר מגמגמים לנו ולא מעיזים לדבר.
זה היה מעצבן לראות איך שגם המתנחלים מסביבנו (המבוגרים) מדברים חצי חצי.
לא עוד. הגיע הזמן להגיד את האמת. מי שעשה רצח אופי, יקבל אותנו גדולים יותר, חזקים יותר, וצודקים יותר.
[ליצירה]
בס"ד
טוב, אחרי שביררתי את המושגים שלך, (הומופוביה וכו')
כוונתך שאין כל סטייה בשיר אלא שמתוך שנאת הומופוביה הכנסת בו ביטויים הומוארוטיים?! לא מוגזם קצת?
השיר יפה, הוא מבוטא יפה, לא "מסריח" מסטיה כמו דברים שקיימים (לא דווקא פה באתר) ואם יש בו רמיזה שכזו זה חבל אבל לא מקלקל את השיר ככלל.
נ.ב. עם כל הדיבורים על סינונים אולי כדאי שאחד העורכים יגזום פה כמה ענפים דוקרניים...
תגובות