כי השלהבת בנשמתו של יוצר לא יכולה לעצור במהלכה מעלה מעלה...לבעור!
זהו גורלו של משורר...
הכתיבה שלך נורא עדינה ונדמה שכאילו בשקט אתה חודר לנשמות של אחרים...ונוגע...
בהערכה רבה
פרח בר.
[ליצירה]
כי השלהבת בנשמתו של יוצר לא יכולה לעצור במהלכה מעלה מעלה...לבעור!
זהו גורלו של משורר...
הכתיבה שלך נורא עדינה ונדמה שכאילו בשקט אתה חודר לנשמות של אחרים...ונוגע...
בהערכה רבה
פרח בר.
[ליצירה]
אני רחוק מלהיות פנמיניסט, אך רק אידע אותך שמה שיפריע לפמיניסטיות בקטע הנ"ל הוא עצם הגדרת האשה כנפעלת והנ"מ היוצאת מכך...
המילה "שוביניזם" פירושה "שנאה" - כאילו ש"כל מי שלא בעדינו (דהיינו - בעד הפמיניסטיות) - נגדנו" - השימוש בביטוי זה כמו גם בביטויים "תנ"ך בגובה העינייים" "שטחים הכבושים" "יונים" לעומת "ניצים" - הוא אילוסטראציה למלחמת מונחים מצוייה.
אז אולי אין ה"גישה האמונית הכוללת" שוביניסטית פר-סה (כלומר, במובן המקורי של המילה) , אך היא בהחלט אנטי פמיניסטית וככזאת הינה בהחלט "שוביניסטית" במובן המושאל של המילה
אגיטע ווך!
[ליצירה]
מי שאומר שהדס לא יוצרת פשוט לא מבין שום דבר ממב שכתבה וחבל.
ולא , אינני מתכוון להגיד שאיננו מבין את ה"עומק" שביצירותיה ( אני דווקא חסיד השיטה הפילוסופית של ברקלי שאומרת שמבלעדי התופעות אין קיום כלל )
הוא לא מבין את ה"פשט" הפשוט של יצירותיה :
עידו בועז ומיכל, הידעתם , לדוגמה, שכמעט כל יצירותיה של הדס שזורות מוטיבים מהמיתולוגיה היוונית? או שאין לכם מושג במיתולוגיה יוונית ולכן אינכם מבינים כלום ממה שהיא כותבת...
הרי זה כעיוור שיבוא לתערוכה ויגיד : " אני באמת חושב שאין כלום בציוריו של ליאונרדו, פשוט לא היה לו מה להגיד או לשיר ולכן הוא התעסק בדבר שנקרא "ציור" שעד היום לא הבנתי מה הקטע בו "
[ליצירה]
תיאור הסצנה יפה בהחלט!
כדרכי בנודניקיות אציע כמה הצעות:
לשבור לשנים את הפסוקים שלישי עד שביעי +אחרון (כך, גם המשקל וגם החריזה יהיו יותר בולטים)
כ"כ , לא הבנתי מה זה "עברי עף " (אולי אף? אולי תנקד?)
[ליצירה]
זו ההתלבטות הפוסתמודרנית הקלאסית - ואסביר את דברי : אמנם נכון שאפשר להסתכל על האמונות שגדלת עליהם גם בצורה אחרת אך , סוף סוף, עדיין יש לך את האמונות שלך, אך מה אם הם מובילים לאבדון ודווקא האמונות של השכן ירוקות יותר, ומה אם לא וכו' וכו'
תגובות