ושיווא הנערץ רוקד, רוקד על הגופות
(הבהרה: שיווא הוא האל הראשי של הודו, ולרוב מייצג את המלחמה. אחת הסצנות המפורסמות ביותר בהן הוא מופיע היא לאחר קרב עם השדים, כשהוא אוחז בשערותיהם של המובסים ורוקד על הגופות)
בדיוק מה שחשבתי, אבל לא ידעתי איך להביע.
אולי כדאי להוסיף הסבר על מי זה שיווא (חוץ מזה שהוא אל הודי), ולמה הוא רוקד על הגופות.
כמו שכבר אמרתי - תמשיכי!
[ליצירה]
מושלם
בדיוק מה שחשבתי, אבל לא ידעתי איך להביע.
אולי כדאי להוסיף הסבר על מי זה שיווא (חוץ מזה שהוא אל הודי), ולמה הוא רוקד על הגופות.
כמו שכבר אמרתי - תמשיכי!
[ליצירה]
התחשק לי להעיר הערות קטנוניות על סימני פיסוק ושות' שאו חסרים או לא נמצאים במקום, אבל אפילו ככה זה נפלא - - - התיאורים, ההקשרים, הרעיון, הכל. אני אוהבת איך שאתה משתמש במילים. ואהבתי את השם :)
[ליצירה]
אהבתי את הרעיון, כתוב מאוד יפה. מצא חן בעיני תהסס צעדים ראשונים. החלק השני בבית האחרון הפריע לי קצת - אולי זה ריבוי הנקודות. השורה האחרונה לא כל כך השתלבה.
[ליצירה]
הרעיון נחמד, אם כי "משחקי המילים", כמו שקראת לזה - להלן החריזה והתחביר המסובך - מסרבלים מאוד את ההבנה. המשקלים שלך לא מוקפדים וחבל, כי אתה יכול לעשות את זה כמו שצריך. בית ראשון: אותן, לא אותם.
[ליצירה]
יפה מאוד - ציניות במסכה אירוטית... השורה האחרונה בבית הראשון לא התחברה לי - אתה כאילו חושף את הפואנטה מוקדם מדי (אם כי את המשפט כשלעצמו אהבתי מאוד).
בית שני - שורה שלישית -בעייתי; כל הבית פסיבי, ופתאום אנחנו מוצאים כאן פעולה רצונית על ידי הדובר, וזה לא מסתדר לי. סך הכל אהבתי, והסיום טוב מאוד (הייתי מוסיפה נקודה, אבל זה כבר עניין של טעם).
[ואני מודה - לא בטוח שהייתי מתבייתת על השיר סתם ככה. אבל אני שמחה שראיתי אותו. זה טוב!]
תגובות