[ליצירה]
הגשם מנגן על כולנו, מה? ניגוניו נעימים...
סיום מצויין, אך מעט תלוש. יכול להיות שהיה שם משהו לפני כן?
אהבתי את "עציר". מעולם לא שמעתי את המילה... ההתאמה בין הבית הראשון והשני מושלמת. צל"ש.
הבכי שלך מעורר.
תודה!
[ליצירה]
השתגעתי על אמת
"אנוכי תולעת ספרים (עלק) חרפת לשון ובזוי עט."
אמור אמרתי לכתוב לי שיר, תמים, פשוט וישר מהמותן.
באה הדס ו... (לא, לא, לא, לא)
פת = פרוסה, חתיכה וביחוד חתיכת לחם. פרור וכו'
ככר = רחבה מעוגלת, עמק מוקף הרים, לחם, (משהו גדול ותפוח בדר"כ)
יש פת-שחרית - ארוחת בוקר
יש פת-ערבית- ...ערב וכו'
פת-בג..
נו אי אפשר גם ככר-פת??
התגובה שלך מרושעת, מכפירה, מבישת, צינית ומרגיזה!
דבר אחרון (אין לי כח יותר. די, הצילו, קחו אותי מכאן, נכנע!!!!!!!!!!!!!!!!!) זה לא ביצוע טוב אם: זאבים לא יכולים להיות בו, יש איבוד ומילים שחוזרות על עצמן סתם, המילים ככר פת סותרות אולי (???) ומי יודע מה עוד. רשלנות?
יש פה איזה 50 מעלות חום... שום שיר לא יעזור לי ולצערי גם זאבים אין בסביבה. משדרים חדשות ("נורא מעניין") מרוב עצבים מיתרי הקול שלי הופכים לחלילים חלולים. די.
[ליצירה]
[ליצירה]
טעות נעימה
אהבתי את רגישותך למילים ואת התאורים העדינים.
כאותה חסידה שקיימת רק באגדות, כך 'אותם רגעים' יחלפו יעלמו. כן לפעמים נדמה שנולדנו בטעות, שהכל לא-צריך-להיות-כך. כמה טוב לך שלמרות הטעות, בענייך היא; 'טעות נעימה'.
[ליצירה]
כמה דברים שצדתי בקריאה מהירה: רחל אומרת לך ששקעת יותר מדי, התנתקת וכו' הקורא נפגש בזה פעם ראשונה. יותר מזה- הפסקאות הקודמות ממש הפוכות.. מלאות חיות. (התרוצצויות, מבט חד וסוקר את הסביבה מהר, מחשבות, אף פעם לא בודד. הוא נאבק ומתמודד! )
הצעה לפתרון: אם היו 'יחסי גומלין' ..דו כיווניים בינו לבין דמיות אחרות, זה היה יכול לתת פתח לספר את ההתנתקות מהן.
המשפט האחרון נשמע לי מיותר.
[ליצירה]
תמי לא מסכים איתך בכלל! ספקות? מי מעלה ספקות מי שלא מרגיש חלק מהעיניין ;את פנימיות הדבר. הוא מבחוץ בודק שוקל לפי שכלו והגיונו המוגבל. אבל אנחנו מאמינים באמונה שלמה אין לנו צורך בהוכחות זוהי דרך חיים!
[ליצירה]
במחשבה ___________ צריך טון דרמטי וקריאה מאוד מדוייקת. זה חסרון או יתרון???
ה! כתבתי פעם כמה שורות עבורך:
מקונכית לבבי צפיתי
עשנה כי כלה כליל
ומתוך עפרה היא זונקת
קולותיה אלף חליל.
נכתב פעם בעיקבות תגובותיך