[ליצירה]
מבט אחד אל בית הילדות
וברז סמוי נפתח מאי שם
שופע סיפורים ושירים
סכר שכחה נבקע לשניים
בשצף הזכרונות
רב השנים
וזרם שוצף לו
ממעיין העבר
אל חופי העתיד
[ליצירה]
נשמע כאילו אתה מנסה לשכנע מישהו....
ולא, זאת כלל לא יצירה.
אם פעם ה"יצירות" שלך הזכירו לי את שיעורי האזרחות, הרי עכשיו, ככל שאתה משתפר, יצירותיך מרחיקות נדוד מעבר לכל דבר הגיוני.
למרות שיש לציין לטובה את השתדלותך להשתפר. (והפעם לא בציניות.)
[ליצירה]
וואוו. מבטא כ"כ רגשות סוערים. (יותר כמו נחל שוצף, לא באר..)
וזה עמוק. ממש. וזורם טוב, ומביע..
ואהבתי כ"כ!
נ.ב.- שימי לב עד כמה אנחנו שונות! וגם דומות, מצד שני..
בברכת- 'המשיכי ליצור' מסורתית..
אוהבתותך מלאן.. בתש.
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
קודם כל, תודה לכולם, על המחמאות....
דבר שני-
הדסה-
לא היו הסוסים, די היה לי בתגובתה (הבאמת נלהבת )של אילה, כדי להכניס את היצירה. כי מי אני שאחלוק עליה? (והתגובה שלך הייתה מלמול רפה! להזכירך!!!)
בכל זאת תודה, תודה רבה גם על התמיכה בכל הקשור ליצירותי... אין כמוך חברה נאמנה...
אוהבת אותך....
[ליצירה]
תודה שמוליק. הצלחת להחליף את המורה לאזרחות. מסכנים הערבים. אוי. מסכנים. (אנחנו לא מסכנים..)
מדינת ישראל אכן ביתה הלאומי של היהודים. כמו שלכל אחד יש ארץ משלו.(כן כן, גם לערבים. אני לא מבינה למה הם בכל זאת מנסים בכל כוחם להפוך מדינה של אחרים למדינתם.) גם לנו יש. זה אסור? שחכת מה היה בגלות? ("עם אחד מפוזר ומפורד".. זה מפני שלא הייתה לנו אז עדיין מדינה.)
מעולם לא חי בה?! הצילו! מה עשית כל חייך בבצפר?!
לא למדתם תנ"ך?? והסטוריה- לא למדתם? גלות בבל..מאז ועד קום המדינה היינו בגלות (לפי מיטב ידיעתי. אני לא מקשיבה בשיעורים..) זו הייתה יציאה זמנית מא"י ואז חזרנו.. והערבים היו שם.. ונלחמנו לקבל בחזרה את ארצנו..
חחח... מעניין שבדיוק גם הערבים מנסים למחוק סימנים שהיינו שם פעם.. היו כתובות בעברית או משו.. והם הרסו את הכיר.. או משו..לא זוכרת בדיוק..
טוב.. אני יכולה להמשיך ולבטל את טענותך הטפשיות וחסרות הביסוס. רק שאין לי כוח. ולך בודאי אין כח לשבת ולקרא את כל גיבובי, וקל וחומר שלא להבין..
יום טוב...
בת"ש
[ליצירה]
תני לי לנסות להבין- ספר אלגברה, לצד קרטון שכתוב עליו "משניות" , חצד משהו שנראה כמו כפיה של ערבים, לצד משהו ירוק, אולי תיק, כנראה של צה"ל ...
אז רצית להראות את חוסר המותאמות, או הדומה בין ארבעת הדברים העומדים על אותו שולחן?
תגובות