צברית, שם נעורים אברהמוף, בוגרת הגמנסיה הרצליה. מאז פלא האינטרנט וזמינותו לכול כותבת שירים.
http://www.literatura.co.il/website/index.asp?show=authors&id=1715
[ליצירה]
הרהרתי לי לפתע ביני לבין עצמי כי זו בוודאי הייתה החווייה once in a lifetime של בלעם. שלא בכל יום (על דרך ההמעטה) יורד ה' לדבר עם מישהו, בין אם הוא נביא קוסמופוליטי או כל מיני כאלה שיש היום שמתיימרים. ומה הפלא אם כן שבלעם ניסה לעכב אצלו את הישות המופלאה הזו, את אלהי ישראל ? והוא לא פחד ממנו. הוא ידע בדיוק עם מי יש לו עסק. ואחרי שעשה את כל מה שעשה ונעשה לו כל מה שנעשה וחווה בנסים ובנפלאות ובאתון מדברת מה הוא אומר לאל חנון ורחום ?
" והיפה שבדברים שבהמשך לאחר שבלעם מודה : "חטאתי" והוא אף יודע כי היה עליו אפילו למות בחטאו זה הוא מפטיר כנגד מלאך האלוקים את המשפט הבא :
""ועתה אם רע בעינך אשובה לי".
דהיינו - יודע הוא שייסלח לו ולא ימות.
[ליצירה]
המחשב לא מאפשר לי לצערי לבצע תיקונים ביצירותיי וכותב: Request object error 'ASP 0104 : 80004005'
Operation not Allowed
/tshsd/edit.asp, line 26
ועל כן אם מי יקרא יצירה זו, ישים לב כי בפתיחתה כאשר מדובר בחג השבועות נפלה טעות, ומדובר ב*חג הסוכות* כפי שגם מסתבר מההמשך. תודה.
[ליצירה]
חזקי - כי אני לא מתמצאת כמוך, ובעבור אישה כמותי, שאינה מכירה תלמוד ופוסקים וכל קודשי היהדות הרבנית שהחזיקה את עמנו בחיים אלפיים שנה, אין לי בראשי שום אסוציאציות לדוגמאות שאתה מביא. אני מוצפת בחיים החילוניים ובטלוויזיה (באמת שכבר לא נותר מה לראות שם) ורבים ממושגי הטומאה העולים בראשי עולים משם. אמת שחטא הגנבה פושה היום בישראל בין שועים ורבים ואולם זה היום אינו חטא כלל ומי שיש לו כסף לעורכי דין מושך את הדיונים עד מעבר ליום האשכבה שלו .....