[ליצירה]
מוזר שנפלתי בשיטוט החסר כיוון דוקא כאן. מדובר על "ממזר פרחים" שהיה כאן באתר? אני מבין שאתה מדבר על האירוע המצער שאיתו.
גם אני פתאם תהיתי על תמונה מאחד ממפגשי צורה, על פניו, על כך שהוא כבר לא פה.
וואלה, ואפילו מאיר פרידמן חזר. אהלן מאיר!
[ליצירה]
כנרת חביבה אני באמת שמח שנתפסת לשמץ הפראדוקס המובא לידי ביטוי בפיסקה שצוטטת
שכן לעניות דעתי הוא הוא הנותן את טפיפתה הקלה של הארוניה הסלאבית המובאת לידי ביטוי ביצירותיהם של גי דה מופסן קווליארי ודומיהם על פניה של מציאות דו אנפית ואפילו מערב אירופאית מעט
ולכל מי שלא בקיא בפרטי התרבות של שלההי המאה הקודמת אנסה להבהיר: אני קראתי לכנרת מפגרת
שזה אפילו חרוז
:)
[ליצירה]
שלום לכם שוב יוצרים יקרים או אולי עלי לומר לקקנים צבועים ומתחסדים יקרים
אילה ותמי תגובותיכם לא ראויות בכלל להתייחסות היות והאוביקטיביות שלכם זועקת מאיר take me
מה גם שפרשנותה השטחית והדלה של אילה לא עושה חסד גדול עם "היצירה הנשגבת" של מאיר
שחיכתה 15 שנה כדי להנביע את הביב הנרפש הזה
מעבר לכך הייתי ממליץ למאיר להפסיק להביא מובאות ואסמכתאות ולהתחיל להתרכז ביצירה שהיא יותר יצירתית מאשר וואנה'בי אוסקר ווילד טשרניחובסקי או דה ווינצ'י את המקוריות והנשכנות שלך תשמור ל"חווית הכריעה" האישית שלך אין צורך לחלוק עמנו את העדפותייך האינטימיות ובוודאי ובוודאי לא לתת לתנ"ך פרשנות שכזו
בהמשך לתחילת דברי למאיר, להתלות ב"אשלי רברבי"
זה נחמד וטוב כמובן שבמידה הנכונה
אבל לא משם יפרוץ היוצר הצינקן והאנרכיסט שאתה כלכך מנסה ומתאמץ להציג בפנינו אתה פשוט הופך לחקיין אומלל ובמקום ליטול את כל אותם סימוכין ולהתהדר בהם כאילו הם המשפיעים עלייך ועל יצירתך
אתה הופך לבבואתם הדלוחה והחיוורת של גדולי היוצרים שאתה כלכך נהנה לנופף בשמם בכל הזדמנות
[ליצירה]
אומנם זוהי לא יצירה קלאסית אקסטרוברטית
אבל קיים בה שביב אמת המשותפת לכולנו
מן עצב עמום וכנה גם אם יש בו קורטוב קלישאתי
אני מאד מופתע מהעובדה שהשיר קיבל המלצה
ועוד יותר מהעובדה שהממליץ הוא שי דוידס
אבל איך אומרים אצלנו "תן ביצה ובורקס להמון
והם יערצוך כיורם גאון"
ותחשבו על זה
[ :)
[ליצירה]
כיסוף וכישוף חביב אודה ולא אבוש נהנתי מהביקורת שלך
על אף שהיא מעידה עלייך שאת\ה ללא כל צל צילו של ספק יוצר בינוני שמנסה לדרך על גב יוצרים מנוסים ומיומנים כמוני על מנת לכבוש את דרכו לפסגה אינני מאשים אותך ואולי אפילו מעט מעריך או מרחם על הטקסט העילג שאתה מוציא מתחת לטלפיך ואותו אתה מנסה לעלות לסדר היום הציבורי על ידי פרפגאנדה זולה ומתלהמת המתרחשת על שכמם החסון של יוצרים גדולים(כמוני:)
נו מילא תהנה בכל מארג מזון ישנו האריה וישנו הצבוע
אז שיהיה לך שבוע מהמם צבוע מתוק שלי
אני :)
[ליצירה]
פיקסו וברי סחרוף
פיקסו בתקופה הכחולה שלו היה יותר אופטימי
איזה בלוז משובח החיים האלה מצליחים להוציא ממך איך אומרים לפעמים הקב"ה מייסר את הצדיקים כי הוא מתאווה לתפילתם
אני חושב שהשירים האחרונים שלך הם אחלה של תפילות
ואסיים במשל של ברי סחרוף
יהודי אחד חלם חלום ובחלומו גשר גדול המוביל לעיר גדולה יורד אותו יהודי אל מתחת לגשר ומתחיל לחפור כאשר לבסוף מוצא הוא מרגלית יקרת ערך
החלום חזר ונשנה ועולה בליבו החשד כי יש ממש בחלום ונסע אל אותה עיר גדולה בארץ זרה ולאחר תלאות רבות הגיע אל הגשר וחפר את כל סביבותיו אך לא מצא את המרגלית אבל וחפוי ראש חזר לביתו רק כדי לגלות שעל כל רכושו הוצא צו עיקול כאשר הזיזו אנשי הוצל"פ את התנור ממקומו גילה הוא את המרגלית המיוחלת אשר רדפה אותו בחלומתיו ואל זה נאמר אל תחפש רחוק תשאר קרוב
אלא אם כן אתה מחפש יהלום
ואז בריסל זה המקום
אחי גם אם נסעת לחפש רחוק תשאר קרוב