[ליצירה]
מצטרפת לתגובה של רדף. זו רשימת מכולת של כינויים לאלוהים, ואם הייתי מדפדפת בסידור מספיק זמן יכולתי גם כן להרכיב אחת. אם יש כאן איזושהי פואנטה, אני פספסתי אותה.
[ליצירה]
יש לך כמה משפטים טובים, אבל המבנה ממש לא ברור. מה הקשר ל'אבל' בבית השני? מה אבל? אני חושבת שהבנתי את הרעיון - אבל שוב, הבית השני ממש לא מתחבר לי.
[ליצירה]
כלנית, אני מאוד לא מסכימה.
טקסט כתוב הוא, ראש לכל, טקסט כתוב; את יכולה להשקיע בו את כל המאמצים ולהכניס בתוכו את הרעיונות הכי נפלאים שיש, אבל מה שאנחנו הקוראים רואים, במבט ראשון, אלו מלים.
אם את רוצה שאנשים יקראו אותך - ההערות של זהירות רלוונטיות מאוד. אם את רוצה בלוג שבו אנשים יתאמצו להבין לנבכי נשמתך - - -
[ליצירה]
נחמד. קשה לכתוב בחרוזים; אבל אם הצלחת לחרוז, בוודאי תוכלי גם לשנות קצת את המשקל, ככה שמספר ההברות בשורות המחורזות יהיה זהה. בבית השלישי חרגת מהמבנה - זה בכוונה? ו'ניקלות' - אני לא בטוחה אם יש או אין מילה כזאת, אבל היא מצלצלת זר.
בהצלחה.
[ליצירה]
אהבתי איך שזורם, הרעיון יפה. מצא חן בעיני הכעס משטה בלבו של האדם הפחד גם. קצת הפריע לי 'מעצימה את התלישות', כי כל השיר קצת לא מממוקד ואיטי, פתאום מין ביטוי ארצי שכזה שמעמיד על הרגליים.
שורה שנייה מהסוף - שימי לב לסימן, הוא הפוך [אפשר להכניס את זה לוורד ופשוט לעשות העתק הדבק, יש למערכת מנהג מרגיז להפוך את הסימנים]
מצא חן בעיני :)
[ליצירה]
אהבתי 'צבע געגוע קודר', זה נחמד. 'גובעים' צ"ל 'גוועים'. אוני חושבת שלא התיאורים, אלא ה'בבוקר יום ראשון' הוא מה שמרגיש את הדהיה. אבל בשאר המקומות זה מורגש פחות - להגיד 'דוהים' לא מספיק, כדאי לעבוד על זה קצת. ותעבירי סיווג; זו לא סיפורת.
תגובות