אם הבכי נובע מכאב פיזי כביכול - טפחה לא מעבירה את זה. נכון, 'האמת טופחת על פני...' זה ביטוי מקובל, אבל טפיחה רגילה לא גורמת כאב, ואני חושבת שזה היה זורם טוב יותר עם מילה יותר אגרסיבית. אהבתי את הרעיון, ואיך שבכל זאת הצלחת להעביר בכל כך קצר.
[ליצירה]
אם הבכי נובע מכאב פיזי כביכול - טפחה לא מעבירה את זה. נכון, 'האמת טופחת על פני...' זה ביטוי מקובל, אבל טפיחה רגילה לא גורמת כאב, ואני חושבת שזה היה זורם טוב יותר עם מילה יותר אגרסיבית. אהבתי את הרעיון, ואיך שבכל זאת הצלחת להעביר בכל כך קצר.
[ליצירה]
בועז, דבר ראשון תודה.
קצת קשה לי עם שיר שמחולק לבתים, אני בדר"כ אוהבת לזרום עם הכתיבה ולא לגדוע אותה עם חלוקה לבתים ומקצב..
"הן" אחרי "כאילו" ממש לא בא בחשבון. "הן" - לשון נקבה, אתה מתכוון לשעות הקשות.
אני מתכוונת למצוקה. לאובדן.
[ליצירה]
חזק וקולע.
טוב לדעת שהיא נמצאת איפה שהוא בסוף הדרך.
(ביקורת קלה, לא אהבתי שכל כמה שורות היו שלוש נק' ואז: אלייך, בשבילך, וכו'. כדאי לחשוב על דרך שונה להוסיף את זה, כי בצורה הקיימת זה קצת קוטע את המונולוג. זו דעתי האישית ואינך חיב לקבלה!)
[ליצירה]
אוסף. השיר יפה, אבל (וחייב לבוא אבל..) מצד אחד אתה מתאר את הציפייה שלך לדבר קדוש "במלוא הדרך ועוזך", ואח"כ אתה מעט מזלזל "מדעו אחרו פעמי מרכבותיך מדוע בוששת לבוא".
אולי זה לא אמור להישמע מזלזל אבל למי שיש קשר עם התנ"ך זה אמור להדליק נורה אדומה...
הרי דבורה צוחקת על אם סיסרא כך.
כדאי לשנות.
תגובות