רן אדום החזה הקטן
בסמוך לעזרת הנשים
בבית הכנסת הישן
שבת פרשת משפטים
והאדום בשירה לוהטת
בשעת הבוקר העומד
ועמו שמש רוטטת
שלאחר הגשם היורד
ואשה קטנה בעזרה
שמעה את השירה
ומחתה דמעת אזכרה
מבין עינה
אל סידורה
קרוב לשבע שנים באתר "צורה" ועדיין היד (עם העט) נטויה.
נשוי ואב לשתי בנות.
עוסק בכתיבה בתור תחביב ובתור עורך ספרותי ורעיוני
לאחרונה יצא ספרי "מיתר סמוי"
[ליצירה]
מקסים, מי שחולף במנהרה שכביש עובר בה יכול לחוש אולי מרחק חלוף גיאוגרפי אבל אולי יוכל להרגיש מרחק היסטורי ואולי.. טוני ודאג יקפצו לו מול העיניים...
[ליצירה]
---
נשמת כל חי
לתייג אדם על פי סוג שיריו, זה לא תמיד מדע מדוייק.
והנה שמעתי על סגן אלוף קשוח מן הקשוחים שרגליו נטועות היטב בקרקע, אשר כותב שירי רגש נפלאים למגירה. אז???
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
לשיר
אנחנו דווקא מכרים ותיקים. בגלגול הראשון שלו שמואל היה חבר נלהב בתנועת מולדת בבאר שבע וגם אני הייתי שם וזכיתי להכירו... אחר כך נפרדו דרכנו - אני המתנתי והוא עבר בדיוק לקוטב השני. אבל אני ממש מחבב את הבחור כי יש בשיריו הומור לא מודע ויש לו פוטנציאל אדיר לסאטירה משעשעת.ואת זה אני מנסה לעורר בו.
כמו כן, אני לא תוקף אותו אישית חס וחלילה, אלא רק את דעותיו. אם תדפדפי אחורה תגלי שלעתים אני מחמיא לו.
רק אני מקווה שמנהל האתר ימצא לרב ירושלמי איזה שידוך למהדרין ואז ירושלמי יתמתן ויתחתן בעזרת השם
[ליצירה]
תודה למגיבים.
רעות דריי (או דרעי כפי שכיניתי אותה) היא אחת מן הכותבות הנחמדות שהיו כאן באתר. כיום נשואה, לומדת מדעי המדינה וצרפתית. מתגוררת בצפון.
ליצירותיה:
http://www.tzura.co.il/tshsd/yozer.asp?id=2657
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
ובכן רעות
הגנרל יכול לסמל את שנת החורף, את אי הרצון לצאת מהפוך עד שקמים ואז כבר מאוחר מידי, זה גם יכול לסמל את העיוורון המסויים שיש לאנשים עד שהם מתפכחים מהחלום
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets