[ליצירה]
ענק!
סופסוף מישו נכנס בשיטה הזאת ששיגעה את כל העולם.
הייתי מגדירה זאת כ"סוריאליזם" ולו רק בגלל שאנשים עשו מזה דרך חיים..
:))
וגם איכות הרישום טובה.
[ליצירה]
מה רב כוחו של עמירם
יעיד כל מי שכאן חתם
כי איפה עוד באינטרנט
ישנו שרשור אשר לא מת?
נפתח לפני שנה תמימה
והוא עודנו בר קיימא
חי, נושם וגם בועט
זה פלא טבע - באמת!
חבל רק שממזר נטש
אולי נסע עד לחבש?
כי פיו הפיק מרגליות
הצחיק אותי עד הכליות
האם חייל הוא עוד בצהל
או כבר הותר לבוא בקהל?
עודנו שם טוראי פעיל
או שמא סגן אלוף במיל.?
[ליצירה]
יש! יש!
אני רוצה להגיב ראשון.
א. רסיס, אני בהחלט אראה בזה מסמך נוקב ומנוקב.
ב. כתיבה בחסד. לא חדש.
ג. מאיפה אתה שואב את רעיונותיך הבלתי נדלים?
ד. יש פה כמה מטעמים שעוד לא החלטתי (לאחר שכבשתי את צחוקי המתגלגל עמוק בתוך פליזי) אם הם יזכו אותך בפליק הגון או בהסרת הכובע...
[ליצירה]
שמחתי כשמצאתי את הרהור הזה שישמש כמסמך אנתרופולוגי חשוב למחקר שלי על סוגי אנשים, ומיד אני מתייק אותו בפרק: 'בני אור ובני חושך'.
וברצינות,
טל, כתוב נהדר וממחיש לי (כאחד שבא מהחושך ולכן התחתן עם אחת שבאה מהאור), משהו על העולם שלכם, וזה בהחלט מרהיב ביופיו, ומוזר עד מאוד לשכמותי...
[ליצירה]
באמת שלא היה צורך בכל ההתנפלות על צחית הבלתי מזיקה בעליל.
התאכזבתי לראות יוצרים שאני מאוד מעריך נוהגים בצורה כזו.
הביקורת של צחית לגיטימית ללא קשר לדעתם של שאר המגיבים על המשפט של נגה ובודאי שטעויות הכתיב אינן רלוונטיות לעניין (גם אם הייתי עולה חדש מסעודיה היתה לי הזכות המלאה להשתמש בעברית הרצוצה שלי כדי לתת ביקורת מבלי שילגלגו עלי, התוכן הוא שקובע).
לא יפה.
[ליצירה]
זה יפיפה, אני מרכין ראשי.
וגם רוצה להשתמש פה פעם ראשונה בביטוי הנדוש שאני לא אוהב: אין לי מילים.
זה קצת שקר כי יש לי המון מה להגיד אבל זה פשוט אחד הדברים הכי יפים שקראתי מעודי ובאמת שדברים מהסוג הזה גורמים לי להרגיש קצת מטופש שגם אני משחרר פה כל מיני פסאודו-יצירות למיניהן שמתגמדות להן כלעומת שבאו בכל פעם שכשרון אמיתי כזה מופיע במלא פשטותו, טבעיותו והדרו.
ולמרות שתדהמתי נתונה למכלול היופי של היצירה הזו, אני רוצה גם לפרט.
אהבתי את השילוב של הראש האנליטי עם יכולת ההפשטה והדמיון והמעוף, אהבתי את הדימוי של צירי המספרים ונצנוצי הכוכבים (הזכיר לי מעט מסלולי נחיתה של מטוסים), אהבתי את הרגישות, את השאלות ללא תשובה, את המעברים המושלמים, ועוד ועוד.
מכיל כמעט את כל מה שאפשר לבקש מכותב.
אגב, בשלבי הקריאה הראשונים חשבתי לעצמי שאפשר היה לנַסְפֵּחַ את זה למשפט האחרון של פרמה (המצוין) אבל עם הזמן החלטתי שהמקום הראוי לו הוא בהחלט לא אחרי אלא רק לפני.
אלול.
תגובות