לא צולם צבעוני, אלא ורדים... (-:
צילמתי בצבע, הגדרתי אזור שישאר בצבע והשאר הפך לש/ל. כשמצלמים בש/ל צריך טכניקה אחרת לגמרי כדי שיהיה צבעוני, וזה נראה יותר כשחזור צבעים של תמונה ישנה
[ליצירה]
לא צולם צבעוני, אלא ורדים... (-:
צילמתי בצבע, הגדרתי אזור שישאר בצבע והשאר הפך לש/ל. כשמצלמים בש/ל צריך טכניקה אחרת לגמרי כדי שיהיה צבעוני, וזה נראה יותר כשחזור צבעים של תמונה ישנה
[ליצירה]
ואני אהבתי, וזהו. התמונה יפה גם בלי העיבוד הממוחשב, אבל הוא בהחלט מוסיף, במיוחד עם השם.
מצלמים בצבעוני ואז עושים את הכל חוץ מהפרחים שחור לבן, או להפך?
[ליצירה]
אכן, התמונה צולמה בירושלים.
לא נגעתי כמעט בפוטושופ, התמונה המקורית דומה מאוד לזו (קצת וזלין על פילטר)
נכון, עדיף טבעי. בגדול אני לא בעד עיבוד תמונות אבל יש תמונות שדורשות, כמו "תקוה מנוילנת". זה מגביר את האפקט.
[ליצירה]
[ליצירה]
לא בן מזרח אנוכי, ושום מסר סמוי פה חבוי, רק כוונת משורר עלומה שלא פורשה בצורה נכונה.
רוב סליחות על משקל רוב תודות - הרבה סליחות לגברת ערוגה. שולם שולם לעולם, ברוגז ברוגז אף פעם (-;
[ליצירה]
נגעת בהתלבטות גדולה שלי בכל שיר. הכותרת.
האם לתת כותרת ברורה כמו פה, וכך אדע שיודעים על מה השיר מדבר, או לתת כותרת מעורפלת שהקוראים ינחשו.
לפעמים רצוי להבהיר דברים, לפעמים רצוי להסתיר כוונות (אם מסיבות אישיות, אם לאתגר את הקוראים).
ולפעמים השיר פשוט גלוי מדי או לא-מובן מדי בכותרת.
בכל מקרה, תודה.
[ליצירה]
אני לא יודע אם זה היה אפשרי, אבל ברקע נראה שיש אנשים שבודקים את ה"כפרות" שלהם וצריך להבליט אותם קצת יותר, ללת להם יותר מקום בפריים.
למרות זאת, זו עדיין תמונה טובה.
(אני באופן אישי מתנגד למנהג הברברי הזה. נוהג שכבר לפני מאות שנים רבנים המליצו לוותר עליו)
[ליצירה]
וואי, כל כך נכון ואמיתי
למה אתה מאכזב אותה כשהיא לבד על אי, קוראת לעזרה, ואתה חולף ביעף, בספינה הבטוחה שלך, המוגנת ממציאות מרה.
עוגן. זה כל מה שהיא מבקשת.
תגובות