שיר עם מעט מילים שמעביר הרבה תחושה-
תחושה של סתיו קצת מנוכר, צבאי כזה. היה לי משונה החיבור בין חיילים לריקוד של שמחה. אבל דווקא זה גורם לקורא לעצור רגע, ולקרוא שוב.
גם אני ילדה של סתיו, יש בו משהו, שגורם להתרפק, להתרגש, להשתולל ולהתכנס...
[ליצירה]
קצת אבל הרבה
שיר עם מעט מילים שמעביר הרבה תחושה-
תחושה של סתיו קצת מנוכר, צבאי כזה. היה לי משונה החיבור בין חיילים לריקוד של שמחה. אבל דווקא זה גורם לקורא לעצור רגע, ולקרוא שוב.
גם אני ילדה של סתיו, יש בו משהו, שגורם להתרפק, להתרגש, להשתולל ולהתכנס...
[ליצירה]
מתי הספקת להגניב יצירה מבלי שאני אשים לב אליה! אהה!!! אהבתי. אם כי אני לא כל כך בטוח שהריקוד של העננים כל כך מתאים (השיר קצת אפל ופתאום ריקוד :S)
[ליצירה]
או.
לא נראה לי שהגעתי למספר אהדות של יצירות כה רב ביום אחד...
אהבתי. נפלא. צורת הסידור המיוחדת של שיריך, יחד עם העירפול, נותנת תחושה מסויימת.
הרגש העולה מורגש אצל כולם.
כל אחד מבין אחרת, אך אין ספק שזו יצירה מעולה.
אהדתי.
תודה לך!
[ליצירה]
כמו שסומסום אמרה - פחות או יותר.
חזק, עצוב וכאוב.
מישהו רוצה להסביר לי אם מאיר פרידמן מדבר בציניות כל הזמן או שסתם נראה לי?
ואם כן, מה הבעיה שלו?
או שאתה תסביר לי (לא הגיוני... אתה הרי "ברוגז" אתי מאז שהבעתי את דעותיי על הנוער שלנו... לא?)
[ליצירה]
היי, זהו שמואל!
זכור לך מקום בשם שסק?
בכל מקרה, לא יודע מה אתך, אבל אותי חינכו לאהוב. חשבתי שאתם, ה"פלורליסטים", אוהבים את כולם. ככה חינכו אותי. לאהוב.
אני מתנחל עירוני, וחלק מתושבי עירי חושבים שהם חיים בבטיחות. כן, יש חיים מעבר ל"קו הירוק" הדמיוני הזה. תתפלא.
אז מה אתה אומר? בית המקדש השני נחרב בגלל שנאת חינם, והבית השלישי יבנה באהבת חינם. הלא על אלו ערכים חונכנו שנינו?
אולי נעזוב את המחלוקות לרגע, ונתמקד באהבה, אהבת האחים, אהבת ישראל?
ועכשיו לביקורת: יש לך מילים חזקות, מעבירות מסר, שאיתו אינני מסכים. כבר הצלחנו לעוות את המושג "שלום" בנוסף "אהבה". יצירה נחמדה מאוד, כתובה טוב. בהצלחה.
[ליצירה]
נחמד ביותר!
אני מנחש שזהו חלק משיר שהתחלת לכתוב והחלטת להשמיט את ראשו וזנבו (או חלקים אחרים) לטובת בית נהדר זה?
* החרוזים בד"כ במקום כשהם בשיר קצר, כי תפקידם המרכזי והיחיד כמעט הוא ליצור סוף חזק. פה הם במקום, והם בהחלט ביצעו את תפקידם.
* השפה שלך כה עשירה שאני מתפלא שאתה כותב רק באתר.
* תיאור נהדר ומלא של תמונה פשוטה ומורכבת גם יחד. כתבת "תמונה", ואפשר בלי בעיה לראות מה שראית, או דמיינת.
בקיצור, זה מקסים.
תודה!
תגובות