[ליצירה]
ציור מקסים!
אני הק' הייתי מעדיף "לאור הירח",
אבל איך שנראה לך (כמובן).
אהבתי את יחסי המרחקים בין העצמים השונים בתמונה. מעניין לראות עוד ציורים שלך!
[ליצירה]
מסכים עם טל, הרבה היכו מתוך הגנה עצמית, אבל לדעתי הנזק גדול מאוד מזה.
ועכשיו אליך אש יוקדת. הדברים שלך קוממוני קשות, אש יוקדת הבערת בי.
את\ה (אתה, נכון? אז אני אכתוב ככה) לא רואה את כל השנאה שיש בעם כלפינו?! העיניים שלך בסדר?
אני מסכים שיש מצווה של ואהבת והכל נכון, אבל תקשיב לעצמך! בעמונה מרסקים לאנשים את הראש וכל מה שאתה רואה זה שמכים שוטרים? זהו? תתעורר! כולנו צריכים להתעורר! האנשים שהיו שם הם אולי לא ר' עקיבא אבל אהבת ישראל יש בהם, והרבה. אלו שמכים מתוך שנאה הם קומץ קטן. כשהתורה 'מסממת' אותנו ומסתירה את המציאות זה סימן לא טוב (ושמעתי את זה בשם הרב קוק).
שלא נתחיל להשמע כמו הנוצרים, 'לתת את הלחי השניה'.
[ליצירה]
הבית הראשון פשוט מדהים, יוצא דופן. חזק מאוד, יכול לעורר רגשות אשמה...
הבית השני הופך לגמרי את האוירה, מהשלמה רועמת עם המצב זה הופך לקללה. אני לא בטוח שזה משפר את השיר...
[ליצירה]
אוהו, עשית פה משהו גדול.
אני, שהארי פוטר מעניין אותי בערך כמו האבן שזרוקה לה אי שם בלב הג'ונגלים באפריקה (טוב, אולי קצת יותר),
נתקצפתי לשמוע על הריגתו המוזרה בטרם עת.
לא להאמין.
לפחות היית נותנת לו להלחם קצת! סתם ככה? למות בלי קרב? מה, הוא עז? בההההההה!
אני לא אוהב סופים עצובים. אוף. עכשיו אני צריך לחפש לי איזו יצירה שמחה לתקן את המעוות.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
בס"ד
טוב, אחרי שביררתי את המושגים שלך, (הומופוביה וכו')
כוונתך שאין כל סטייה בשיר אלא שמתוך שנאת הומופוביה הכנסת בו ביטויים הומוארוטיים?! לא מוגזם קצת?
השיר יפה, הוא מבוטא יפה, לא "מסריח" מסטיה כמו דברים שקיימים (לא דווקא פה באתר) ואם יש בו רמיזה שכזו זה חבל אבל לא מקלקל את השיר ככלל.
נ.ב. עם כל הדיבורים על סינונים אולי כדאי שאחד העורכים יגזום פה כמה ענפים דוקרניים...
[ליצירה]
טוף, אז ככה. הרעיון מעניין.
נראה לי שאם החלומות היו ה ר ב ה יותר גדולים ממנה זה היה יותר חזק.
כמו כן אם אינני טועה אין שום דבר מהלם (כזה שיכניס אותי להלם) בחלומות. שום דבר חדש. כל אחד חולם לצאת להרפתקאות נועזות בלב ים (או בג'ונגל, או בכל מקום אחר, תלוי אילו ספרים הוא קרא ואילו סרטים הוא ראה), ואף אחד (כמעט) לא מעיז להגשים אותם.
סליחה אם אני ביקורתי מדי, אני ממש לא עושה את זה יותר טוב, אבל לכן את מיבלאש...
[ליצירה]
אם היית דואג קודם כל לאלה שחיו ב"תוך הארץ" ואחר כך דורש פינוי התנחלויות זה עוד היה מתקבל על הדעת, אבל אנשי השמאל מעדיפים להיות צדיקים ומוסריים על הגב שלנו. קודם כל לפנות ישובים שמעולם לא היו שייכים לערבים.
מה ההבדל בין כיבוש 67 לכיבוש 48? אין!
אז קודם כל ב"תוך הארץ", רק אח"כ יש"ע. זה קודם כל.
שנית, אני לא מנסה להצטדק בשום דרך. אני אומר בלי להתבייש שלאף ערבי אין זכויות בארץ הזאת גם אם ב48 או ב67 הוצאנו אותו מהבית ומשכנו אותו באוזן עד ירדן. אולי לא היינו חייבים לעשות את זה, אולי היה יותר נכון להשאיר אותו (ואולי לא) אבל הארץ הזו היא שלנו. גם אותנו גירשו מפה לפני אלפיים שנה להזכירך, ומעולם לא וויתרנו על זכותינו לשוב.
אבל לא על זה באתי לדבר איתך, אלא על הצביעות שבקריאה לפנות מיד את כל ההתיישבות ביש"ע.
ועוד משהו: את יש"ע צריך חלפנות לגמרי (למרות שביישובים שלנו מעולם לא גרו ערבים) אבל את שאר השטחים לא צריך. רק לתת להם את זכות השיבה.
זו צביעות! מה נשתנה דין שטחי יש"ע שנועדו למסירה מדין השטחים שב"תוך הארץ"?! אם את אלה צריך לפנות אז גם את אלה. אם מספיקה זכות השיבה, היא מספיקה גם ביש"ע.
ושוב, אני לא מצטדק. אין לי על מה - הארץ שייכת רק לעם ישראל.
תגובות