[ליצירה]
ציור מקסים!
אני הק' הייתי מעדיף "לאור הירח",
אבל איך שנראה לך (כמובן).
אהבתי את יחסי המרחקים בין העצמים השונים בתמונה. מעניין לראות עוד ציורים שלך!
[ליצירה]
באמת יש נבל בגודל כזה? היא צריכה להיות אקרובטית כדי לנגן עליו.
ומה עניין הפרובוקציה? האם זוהי ביקורת על נגנית שלא שומרות על צניעותן בנסיון "לקנות" את הקהל או השופטים?
האם זוהי ביקורת על הקהל והשופטים שגרמו לנגנית לנהוג ככה בכך שהעדיפו את הפרובוקטיביות תמיד?
או שזה סתם בשביל לעצבן כמה דוסים בצורה?
נו, שיהיה.
ועכשיו לציור:::::::::)
ניכר בה שהיא יושבת רק בשביל הצילום. נגנית היתה מסתכלת במיתרים, ומנגני נבל למיטב ידיעתי יושבים בד"כ בפישוק (אם כבר פרובוקציה...) מה שדרך אגב מונע מהם ללבוש חצאית קצרה, כך שהיא אפילו לא לבושה כדי לנגן... טוב, אולי עם חצאית רחבה כזאת זה עוד מסתדר איכשהו.
בכל אופן, בהנחה שהיא בכלל לא מנגנת, הכותרת קצת לא מתאימה לדעתי...
[ליצירה]
בס"ד
לאחר העיון ביצירתך הנ"ל (ולמרות שלא הבנתי הרבה)
הנה תשובתי.
כמו כמה מהמגיבים שם, אני לא מבין ולא מקבל את העיקרון של קאנט שקיים = מושג בשכל, מסיבה פשוטה. האמונה כפי שלמדתי אותה (ולא מעניין אותי כרגע אם שפינוזה כן סתר או לא סתר את היהדות) היא שאת הא-ל אי אפשר להשיג. לכן אם השגת את הא-ל, לא השגת כלום.
כללות הכל - אם היא נתפשת היא לא יכולה להוות הגדרה לקב"ה ואם היא לא נתפסת אזי היא חסרת משמעות לטענתך.
"הרי אם אי אפשר להגיד שום דבר על אלוקים, הרי המשפט "אלוקים קיים" הוא נטול משמעות כלשהיא- בין לוגית, בין לגבי חיינו." - הוא קיים, נתן לנו 613 מצוות ועדיין אנחנו לא יכולים להגיד עליו כלום.
אבל בעצם אנחנו יכולים להגיד עליו משהו. תמיד נוכל להגיד עליו שאי אפשר להגיד עליו כלום. נכיר אותו על דרך השלילה: כל דבר שנשיג יראה לנו שהקב"ה גדול יותר מזה. לעניות דעתי זה אומר הרבה - חשוב על זה.
לבסוף - אתה כל הזמן מבקש שנענה לך רק בטענות קבילות על פי מדעי הרוח. במקום זה, תסביר למה אתה דוחה טענה מסויימת שלנו. אם אתה מביא איזה כלל שאיזה פילוסוף אמר, תוכיח שאכן הוא מפריך את הטענה שהעלינו. בשבילי זה שאמרת בשם קאנט שקיים = מושג בשכלינו לא אומר כלום, כי מאיפה לי שקאנט צודק? כנ"ל לגבי כל דבר שכתבת אי שם. בשום אופן אני לא אסמוך בעיניים עצומות על קאנט או כל אחד אחר ונדמה לי שתסכים איתי על זה.
[ליצירה]
כצפוי, כל הארץ צבא. לא מתאים לך? נכריח אותך, אם תצליח טוב, אם תשבר נזרוק אותך ונביא אחר. לא מתייחסים לאדם בכלל. לא אכפת מאף אחד. וככה מתיימרים לחנך. בושה.
[ליצירה]
טוב, עד כאן.
שמואל, אם אני לא טועה זו הפעם הראשונה שאני הולך להגיב לך בכל העצבים.
למה?
כי זו צביעות!
בתקוע לא גרו ערבים אף פעם! גם לא בנוקדים. גם לא בכל הישובים בישע.
צביעות!
ברמת אביב כן!
בגבעת רם כן!
ב"תוך הארץ" כמו שאחינו השמאלנים אוהבים כל כך להגיד, יש המוןבתים שנבנו על בתים של פלסטינים, יש המון כפרים נטושים, המון אדמות 'כבושות'.
אבל מה לך חשוב?
לצאת מתקוע. מנוקדים. מאלון מורה. מכל הישובים האלה שלא היו שייכים מעולם לפלסטינים.
אני מבקש שלא תיקח את הדברים כאישיים, וסליחה על השימוש במילים קשות.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
וואו! תוסס כל כך. מרגישים את הרצון העז כענבים, את התשוקה הבוקעת מהלב הדרוך והפתוח.
ודווקא נראה לי שהסוף הכרחי, כי היא כל כך רוצה להיות איתו משהו, אפילו מיץ פטל, אבל היא רק זג וחרצנים, שנזרקים או לכל היותר עושים מהם צימוקים.
תגובות