החיים- הינם מסע אחד ארוך ומפרך,
מסע פתלתול ורצוף-קשיים.
אך מידי פעם- תוכל למצוא בו גם עיינות-מיים,
דשאים רחבי-ידיים ונאות-מדבר.
והעיקר- לא רק שלא לפחד כלל,
אלא גם לא להתיאש.
המשך נא לנוע לקראת מטרתך,
כי ברוב הימים- תמצאנה.
[ליצירה]
ציטוט נכון
ומציאותי לאללה. אך מה שאותי מעניין הוא- מה הביאך לצטט זאת? האם כשקראת זאת נדלקה אצלך פתאום איזושהי נורה עד שאמרת: "וואיי, זה כל-כך נכון"? מה היתה ההתנסות הסובייקטיבית שלך שגרמה לך להזדהות עם הדברים? אם רוצה אתה (מטעמים מובנים) לשלוח לי הודעה אישית בעניין- בבקשה. זה בסדר מבחינתי, החזן.
prednisolone side effects in dogs go prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
רן...
כבר כתבתי לך שאתה כותב מצויין, נכון? בכ"ז יש מילה אחת שקצת הפריעה לי... מילה המונית שמשמעה: 'מצודדת'... חבל, עדיף להימנע ממילים כאלה, לפי דעתי...
[ליצירה]
אכן,
גם באך היה משהו, פשוט ע-נ-ק, אך לטעמי- יותר מדי לוגי, שכלתני, לא כל-כך רגשי, לא כל-כך מתפרץ ושוטף, ועולה על גדותיו, כמו בטהובן.
[ליצירה]
[ליצירה]
'סקוטיה'???
לי זה עשה אסוציאציות עם: א. סקוטלנד, ב. נובה סקוטיה (כמדומני שזה בצד המערבי של קנדה...), ג. סקוץ' (יעני: 'וויסקי'...). מה זה רן, התחלת לשתות לשכרה לעת 'צעירות'??? (אתה רואה? הפעם לא חשבתי על מוות ומחלות, ב"ה !...)
[ליצירה]
אלו הפנים של...
היגעים באיסוף הגבבות... נו באמת, רן! מה קורה לך? איך אפשר ש-ל-א להבין את שירתו של החבר ירושלמי??? (אגב, מה חדש, מה העניינים? כבר מזמן לא שומעים ממך...)
[ליצירה]
סליחה, אבל...
אינני חושב, שיהודי, ואין זה משנה מהיכן הגיע, מותר לו לשכוח את זהותו העדתית. זה פשוט 'פשע'! הנה אני למשל, 'מחזן' יצירות אשכנזיות, אך אני גם קרוב ליצירות יהודיות מגלויות אחרות, כמו למשל: רומנסות ספרדיות וכו'. האם זה אומר, שמחוייב אני לשכוח את מוצאי העדתי? בשום פנים ואופן לא! לכן רן, היה גאה במוצאך, אך יחד עם זאת, אל תשכח שאתה חלק מכלל-ישראל, לטוב או לרע!
תגובות