[ליצירה]
זה-
רמז, יוּ נואוּ, sanshain , תני חיוך הכל לטובה!
ס-ת-ם, עכשיו ברצינות, זה קצת נשמע לי לא אמין הסיפור הזה, נערונת עם פרחים וחצאית ורודה מתנפנפת, לא מסתדר לי עם אחת שמטיילת בגולן, בכל אופן, זה מוכר המצב, שבא לך להיות עם עצמך ואין מצב-רוח, ומשהו הפוך ממך בא לחלוק עמך את מזלו. זה אכו מעצבן אבל אני ממליץ על אריכות אפיים, נשמע שאת נדלקת מהר, ( או שזה סתם מוקצן בסיפור).
בכל אופן בהצלחה באומנות (גם זה קטע מוכר עם ההורים).
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
שמחתם אותי מאד!
לכל המגיבים החמודים תודה רבה, על הפידבק והביקורת הבונה.
בקשר ל'אות החסירה ' בסוף- זה בכוונה, דרך אחרת לא לכתוב את אחד משמותיו יתברך במפורש (הרב יואל בן נון לימד אותי כך)
ובקשר לסימני הקריאה הרבים, לכולם, יתכן וזה עמוס מדי, אם כי לכל מיקום של סימן קריאה יש משמעות שונה, פעמים שהוא בא לחזק את האמירה, פעמים שהוא בא כדי לבטא ציווי/בקשה.
ושוב תודה לכולם, שירבו כפות על ראשכם וקיץ טוב
הלך.
[ליצירה]
חבל
התחלת אתזה טוב, הפואנטה הובנה, אתה לא אומר דבר רק מסדר את הטקסט באופן כזה שידבר בעד עצמו, אך, נראה לי שהיה עדיף, שתצטמצם לקטע הדרמטי, זה לא שייך לכל הנאום של יוסף האופן הקטוע הזה אני לא מאמין שכאשר ציוה עליהם להביא את אביו (וגם אתה מודה שזה ציווי- עובדה פיסקת את זה בסימן קריאה!), שהוא דיבר
מילה
מילה
, אך הרעיון יפה.
[ליצירה]
נני!
הקהל זועק להסבר!!!!!
את לא שומעת את זה?
או שעדיין לא ראית את התגובות.
אני עם רדף, ברור שהגברת למדה קידושין אך, באמת לא ברור אם ללעוג באה או רק להדגיש את האירוניה שבדברים ובאמת לא יזיק הסבר וביאור של חיבור מוזר ומורכב זה של לימודים והשילוב הזה שהיוצרת עשתה.
[ליצירה]
עמוק!
אהבתי מאד.
דרך מענינת למכור את עצמך, ולהסביר למה בחרת בניק הזה.
משאיר אותי מהורהר מה ואני אוהב קטעים כאלה שעושים את זה.
צנצנת זה בעצם בחינת מלכות ואני מתחבר לתחושה הזאת של הריקנות שצריך למלא במשהו, משל יפה.
כבר אמרתי שאהבתי?!
[ליצירה]
אני חייב להגיב
אז הגבתי.
כואב, נוגע ומחטט בלב של כולנו.
כ"כ אמיתי,
אוף, אני חוזר על התגובות של כולם.
פשוט צודקים, וזו יצירה גדולה,
זהו יותר נכון מסמך חשוב בתולדות החברה הישראלית. צריך ללמוד את זה באזרחות.
[ליצירה]
תודה למגיבים.
רוחי- אותה הרוח וכטיבה של רוח, היא משנה את כיוונה לעיתים. כעת זה סתו ובסתו מחפשים עלים נטושים שכמותי אדמה חמה ואוהבת. (עוד לא מצאתי, אני רק צופה ותוהה אם היא גם צופה ואיך).
ושוב, תודה.
תגובות