אני מופתעת לגלות שאני הראשונה להגיב על ציטוט כל כך אמיתי ונכון.
אנשים נוטים לבקר אותנו בהתנהגויותנו השונות אבל, שוכחים להעניק לנו את התמיכה לה אנו באמת זקוקים.
אפי.
[ליצירה]
לחוד וביחד
אני מופתעת לגלות שאני הראשונה להגיב על ציטוט כל כך אמיתי ונכון.
אנשים נוטים לבקר אותנו בהתנהגויותנו השונות אבל, שוכחים להעניק לנו את התמיכה לה אנו באמת זקוקים.
אפי.
[ליצירה]
נפש...
לרגע לא התכוונתי להעלות את מדרגת ה"אמת הפרטית" ל"אמת כללית", וזה גם מאבק אבוד מראש.
מה שרציתי בסך הכל לומר (ולמה אני מרגישה כמו דיסק תקוע?) הוא שמבחינת האדם- הן זהות.
וזהות בתכלית.
לדג': אם נזרקה לעבר אדם הערה, והוא שמע בטעות מילה אחרת ששינתה את כל הקונספט של המשפט והבין ממנה מחמאה- האושר שהוא חש כתוצאה מ"מחמאת השקר" הזו אינה שונה מהאושר שהוא חש כשהוא שומע מחמאה אמיתית. זה אותו האושר...
ארשה לעצמי אפילו יותר להרחיק לכת-
חולי נפש (ואני לא מדברת על כאלה המודעים לחוליים) שחיים בתוך עולם הזוי של דימיונות- נהנים ממנו, או מצטערים בגינו, בדיוק מאותה המידה שאדם שפוי יהנה\יצטער כאשר יחווה את אותם החוויות במציאות.
לא לחינם אמר לי מישהו שאלוקים אוהב את חולי הנפש.
ילד שנשברה לו סירת הצעצוע החשמלית, חש באותו אבדן אותו מרגיש קברניט.
[ליצירה]
שמעתי פעם, מאחותי, ששמעה את זה מאנשהו...
ש... אלוקים עסוק בלבנות בתים, אבל לאנשים שהוא ממש אוהב- הוא בונה ארמון,
ולבנות ארמון לוקח קצת יותר זמן מאשר לבנות סתם בית...
[ליצירה]
[ליצירה]
לא יודעת למה אבל...
אהבתי.
נראה לי שאני מצטרפת לבקשה. אולי נקים מועדון.
[ליצירה]
יפייפה.
קסום.
נוגע ללב.
עשה לי עצוב בפנים לכמה רגעים...
גם הסיפור (יש לי שורשים מושבניקים עמוקים...), וגם הסגנון, שיש בו מן הנוסטלגיה.
אהבתי מאד מאד.
[ליצירה]
תרשו לי הערה של מתבוננת מהצד: לעיתים אני מרגישה באתר (יותר נכון, בתגובות) כאילו חדרתי לאיזה דיאלוג איזותרי לא לי, מעין מועדון חברים סגור שמקיים שיחות בפומבי... לא שיש לי עם זה בעיה, אבל כיוון שאני חדשה כאן- אולי שמישהו יסביר לי מה הולך (לא בדיון הספציפי הזה, אלא בכללי- מה סוג החבר'ה כאן ואיך זה יתכן שכולם מכירים אחד את השני?)
[ליצירה]
לעצמנו אנו סולחים כל השנה...
באלול המטרה היא הפוכה.
תום יקרה, כתבת מילים יפות מהם, והניסוח שלך מדהים, אבל חישבי היטב-
האם זה אמיתי?
האם את מאמינה במה שכתבת?
כי אני לא, למרות שלרגע התפתתי...
זה היה הופך את האלול שלי להרבה יותר קל.
תגובות