האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
האהא, זה מזכיר לי את הטיול שלי לקנדה, בו לקחתי תמונות בעיקר של עננים בצורות שונות, הזכיר לי קצת את פוו הדוב וחברו מנסים למצוא דמויות מסתתרים בין העננים :D
[ליצירה]
הדס, זה מקסים.
הסיפור עצמו אכן היה קצת צפוי, אך עצם השימוש בשיר היה מפתיע, ואף נתן את כל הנפח המרשים לסיפור. רעיון מעולה.
את כותבת נהדר.
הקדרות שלך מתאימה לי, אף שלפעמים היא נראית לי אכזרית מדי. כל אחד והאופי שלו ביצירותיו.
תודה לך... מושלם.
א אה אהד אהדתי!
[ליצירה]
זה כה גדול שזה לא יאמן.
הראיה שלך כבר מעל ומעבר.
יש נחת בכתיבה שלך שמשדרת המון.
בעצם, זה לא נחת. ריחופים של ערב שבת, הייתי אומר (וכמה שאני מתגעגע לריחופים האלה, התוקפים בהפתעה משמחת).
ובינתיים, המשיכי לרחף בנשמות הקוראים ומעבר...
תודה!
[ליצירה]
הו... את מרשימה כל פעם מחדש...
אני חייב להתחיל לקרוא את הסדרה הזאת!
(אני מכיר את הדמויות המרכזיות, לא זוכר מאיפה... אני יודע פחות או יותר רקע - אבל לא זכור לי שקראתי)
אם אני כותב ספר, את מאיירת את הכריכה, טוב?
נהדר.
אהדתי.
תודה!!!
[ליצירה]
אילו ביטויים! מדהים...
גם אני נפעמתי.
יש משהו בכך ששיבוצים (אזכורים) רבים מדי אינם מוסיפים לחן היצירה, אך אין בכך להתגבר על היופי שיצרת כאן.
בית ד' הוא הפסגה, לדעתי.
תודה!
[ליצירה]
אהבתי.
אסביר מדוע:
א) הכתיבה הקצרה שלך תמיד תופסת אותי. כתיבה כ"כ קצרה ומלאת משמעות תהיה כל הזמן טובה.
ב) החריזה הקטנה שהכנסת שם פשוט עושה את כל השיר. כשהשיר ארוך, עדיף להימנע מהרבה חריזות (לדעתי), אבל פה זה פשוט מתאים.
ג) השורה האחרונה, אף כי היא פשוטה להחריד, ממלאת את כל הכלי שהבית הראשון יצר במי משמעות. פשוט נהדר!
דבר אחד שלא אהבתי הוא השינוי המהיר בשפה. פתאום שינית משפה כ"כ יפה וציורית למשהו כה פשוט. כן, יש לזה חוזק מסויים, אבל זה היה לא פחות טוב אם המשפט האחרון גם היה מתגלגל בשפה עשירה.
אהדתי, לצורך העניין.
תודה!
[ליצירה]
הותרת אותי פעור פה וחסר מילים.
הפעם, לא אתן הערות והארות. פשוט אשב ואסתכל על היופי.
אין צורך בטכניקה כשהרגשות מציפות את שערי הלב.
מילים מקסימות.
שיר נפלא.
תודה!
תגובות