אביב היקר שלום לך!
הזר שימש כזר כלה, הזוג לאחר החתונה יורד קרוב אל החוף בלילה ועל צוק מניח את הווזה עם הזר והכוסיות המלאות ביין ועושה שם אהבה לראשונה ותאמין לי הייתי שם! הרקע הוא שמיים הצוק מסתיר להם את הים אך הם שומעים את המייתו...
חיים
אחרון הרומנטיקאים....
צבעי הפרחים וזוג הכוסות מותאמים יפה! האדום בתוך עלי הכותרת... מי אמר שאי אפשר להשתכר מריחות?
אם נצייר מספיק מצבים אידילים ו"נשחרר" אותם לרשת, נראה לך זה ישפיע? : )
אהבתי
[ליצירה]
אביב היקר שלום לך!
הזר שימש כזר כלה, הזוג לאחר החתונה יורד קרוב אל החוף בלילה ועל צוק מניח את הווזה עם הזר והכוסיות המלאות ביין ועושה שם אהבה לראשונה ותאמין לי הייתי שם! הרקע הוא שמיים הצוק מסתיר להם את הים אך הם שומעים את המייתו...
חיים
[ליצירה]
אחרון הרומנטיקאים....
צבעי הפרחים וזוג הכוסות מותאמים יפה! האדום בתוך עלי הכותרת... מי אמר שאי אפשר להשתכר מריחות?
אם נצייר מספיק מצבים אידילים ו"נשחרר" אותם לרשת, נראה לך זה ישפיע? : )
אהבתי
[ליצירה]
מיי אני כאן!
את המילה פקס איני מבין אני מבין מבין אותה בצורה שלא היית מכניסה אותה לאתר.
וכעת למלאכה: מן סוריאליזם בעיפרון קליל על מנת לבדוק את הדיוק המירבי שיש לך אותו, האיתורים
שבתוך הפנים באים כדי למלא את היצירה מבלי
להתאמץ יתר על המידה ועל ידי כך להוסיף ליצירה מיסתורין ותהיות. כשלעצמי איך שהבטתי על הציור
נזכרתי בריטה עם השיר אש. לכל אחד זה יכל להראות כדבר שונה.
יש מעידה קלה בחיבור שבין העיניים.בחריר האף השמאלי של הציור ובמפגש של הסנטר עם הצוואר.
כעת את יכולה לגשת לעבודת הויטראז מזכוכיות צבעוניות. דיוק כמעט מירבי עבודה מצוינת למטרה
כמו שאמרתי מקודם.
חיים
[ליצירה]
הי הי אתה הטוב מכולם , למה כל זה ממך נעלם?
סתם...
אהבתי זה טוב ויש גם סוף!
אז מה צריך עוד האם פילוסוף?
שיר כמו שצריך בו כל שמצריך
שמחה לי בלב אני כאן המדריך.
כי הגבתי ראשון ולא אחרון,
אחרת הייתי מרוקן כבלון.
בלי אוויר בריאות ובלי שום תגובות,
על ידי אחרים היו נגנבות.
תודה כי אהדתי אהבתי חמדתי
וכראיה אף את שמי כאן הפקדתי:
חיים
[ליצירה]
סתיו לשם היקרה עד רגע זה הייתי מאד רגוע ותגובתך המקצועית משום מה הכניסה אותי למתח גבוה ואת כנראה רואה בעצמך את הסיבה לכך, אי לכך אבקשך לתת לי פיתרון לבעייתי זו.
ציור נמדד לפי העין המתבוננת ואת אשר אומרת לך העין זה משודר אל שכלך ותגובתך מגיבה לפי רמתו.
בכבוד רב ליוצרת המקסימה ועל הבנתה הרבה.
בתודה מכל הלב:
חיים
quetiapine dosage for sleep asser.nl quetiapine overdose amount
[ליצירה]
יוצרים ומגיבים יקרים!
בהקשר לשאלות שלכם, אני מבין שאתם רוצים לדעת
למה התגרשתי. כל שאוכל לומר הוא שצר לי, שכך הבנתם את הדבר! זהו שיר המתאר, איך פרידה
מחיי נשואין צריכה למעשה להתבצע...
אין לי אישית שום נגיעה למצב זה, או המתקרב אליו.
חיים
תגובות