[ליצירה]
אמנם לשיר לא חייבת להיות חריזה ומשקל, אבל בבקשה שלא יטען שיש כאן חריזה בזמן שאין פה כלום...
משאר הבחינות (לשונית וכו') - הדס צודקת בכל מילה. גם סימני הפיסוק ועיוותי הלשון בונים את השיר, והוא פשוט חוטא לשפה העברית ומראה זלזול בגולשים כאן.
מבחינת התוכן - נו טוב, זו זכותו...
נ.ב.
אני גברת ולא אדון.
[ליצירה]
האם הכוונה בכותרת ל"אין מקום שהוא בית" או ל"אין מקום כמו הבית"?
אם זה הראשון - לא מסכימה ולא מובן לי... אם השני - אזי זה ממש ממש יפה ומתחבר לתמונה, ועושה אותה ממש מרגשת (האם הבנתי נכון שזו דורותי, כשהיא חוזרת הביתה לאחר שנעלי הקסם הביאו אותה?)
[ליצירה]
מבהיל... מזכיר קצת את "המסע המופלא הביתה" ברעיון...
מההתחלה היתה לי הרגשה כזו בנוגע לחזירים..
הכתיבה מעולה כרגיל, מרתק ובנוי בצורה מעולה.
האקרוסטיכון באמת היה להטוט נחמד ;)
prednisolone side effects in dogs bilie.org prednisolone 5mg tablets
[ליצירה]
בשלוש מילים -
בלה בלה בלה.
דרך אגב, שמתי לב שיש מילים שחוזרות שוב ושוב בשירים שלך... אוצר מילים מוגבל? (שמתי לב גם שלפעמים אתה ממציא פעלים חדשים לכל מיני שורשים... עולה חדש? )
[ליצירה]
חחחחחחח
D-:
אני מתלבטת אם קודם להחמיא על הכתיבה המדהימה-שובבה-מרתקת שזו לא פעם ראשונה שאני נתקלת בה, על הקטע המקסים-מצחיק-דבילי שהעלה לי חיוך על הפנים, או על הרעיונות המקוריים-מפתיעים-משעשעים שצצו כאן כמטריות לאחר הגשם... אז מרוב התלבטות נראה לי שאני פשוט לא אגיד כלום.
;-)
[ליצירה]
אהבתי את הבתים הראשונים, אך איכשהו נראה לי שצריך להוריד את הבית האחרון - לתת לקוראים להבין לבד, להרגיש, להסיק את המסקנות. הרי המסקנה היא די ברורה.. כל אחד קורא את השיר וחושב - הרי גם אני לא יודע מתי אני אמות.. ומסיק את המסקנות שלו על איך אפשר להשתפר..
ורו.. הצחקת אותי..
תגובות