בס"ד
מכוערת, את זה אני ממש אוהבת, הוא פשוט מדהים, את מוכשרת בטירוף! (אני מצטערת על שם גנאי שכנ"ל (שהוא די נכון, בכל אופן) אבל אני לא יודעת אם לקרוא לך בשם המקורי, זהמחיר התהילה- חשיפה)
נראה כרישום בעיפרון בפחם היה יוצה טוב יותר.
במידה ונעשה בפחם לא ניצלת אותו היטב לשםהעדנה והבלטה במקומות המצריכים זאת.
הרעיון של היצירה אינו חדשני ובוצע בצורות שונות על ידי אחרים.
מאחר והיצירה שלך בהקטנה קיבלה ריכוזיות של קווים אשר הופכים אותה ליותר טובה מאשר במציאות.
כל העץ כולל הדמויות והתוספת מתחתם, מעידים על חוסר נסיון ושליטה חלשה.
מתאים לאדם המתחיל לצייר את ציורו בראשית דרכו.
אולם למרות כל הכתוב, אם תמשיכי בציור ללא
למידה הרי שבסיגנון ושמו הוא: נאיבי יש אפשרות
שתתקדמי ויתכן רחוק, כל זה במידה ויהיה לך ספונסר
נכון.
את אוהבת את הציור וזה ניכר גם כאן.
1.
[ליצירה]
בס"ד
מכוערת, את זה אני ממש אוהבת, הוא פשוט מדהים, את מוכשרת בטירוף! (אני מצטערת על שם גנאי שכנ"ל (שהוא די נכון, בכל אופן) אבל אני לא יודעת אם לקרוא לך בשם המקורי, זהמחיר התהילה- חשיפה)
[ליצירה]
[ליצירה]
אכן מזכיר מוות עם העצים הגדועים ברקע..
עשוי טוב
[ליצירה]
נראה כרישום בעיפרון בפחם היה יוצה טוב יותר.
במידה ונעשה בפחם לא ניצלת אותו היטב לשםהעדנה והבלטה במקומות המצריכים זאת.
הרעיון של היצירה אינו חדשני ובוצע בצורות שונות על ידי אחרים.
מאחר והיצירה שלך בהקטנה קיבלה ריכוזיות של קווים אשר הופכים אותה ליותר טובה מאשר במציאות.
כל העץ כולל הדמויות והתוספת מתחתם, מעידים על חוסר נסיון ושליטה חלשה.
מתאים לאדם המתחיל לצייר את ציורו בראשית דרכו.
אולם למרות כל הכתוב, אם תמשיכי בציור ללא
למידה הרי שבסיגנון ושמו הוא: נאיבי יש אפשרות
שתתקדמי ויתכן רחוק, כל זה במידה ויהיה לך ספונסר
נכון.
את אוהבת את הציור וזה ניכר גם כאן.
1.
[ליצירה]
האם באמת זה הצד בעלוב שבנו שמחכה ליורה הבא? האם אין זה הצד הרגיש יותר, העדין יותר, החייב להשטף מהנבלות שעברנו (או שעשינו ), כדי שיהיה מסוגל להמשיך להתקיים? מאוד אהבתי את הרעיון, אבל אני חושבת ששכיחה היא לרב מתנת אל. דימוי היורה האחרון, כאמצעי לשכיחה הוא מקסים. נראה לי כולנו כבר עמדנו פעם אחרי הגשם, מסתכלים על העולם הנקי פתאום (גם אם זה רק לכמה רגעים), מקווים שלגבינו זה היה כ"כ פשוט....
תודה.
[ליצירה]
מקסים!!!! אני מכירה כ"כ הרבה וריאציות ל"עץ הנדיב", ואף לא אחת מצליחה כמו השיר הזה! אולי אני חשודה לדבר, אחרי שרב היצירות שלי עוסקות בקשר בין האדם לעולם הצומח, אבל עדיין - ישר לאהודות!
תודה!
[ליצירה]
עוד אחת
עוד הערה, בטח כבר לא רלוונטי, אבל אני מאמינה שביקורת בונה אף פעם לא מיותרת. השימוש בשפה מיקראית לתיאור מצב מודרני, ושעוד די מצחיק בזכות עצמו - מוצלחת ביותר. הלוואי ותמשיך ליצור קטעים איכותיים כאלה. תודה!
מיכל.
[ליצירה]
לביא, זה מהמם! מסכימה עם השאר לגבי המצח והעיניים השקועות (זיהיתי עפ"י השפתיים : )), אבל כל השאר - פשוט מקצועי. במיוחד אהבתי דווקא את השיער - שבד"כ לא משקיעים בו יותר מידי, אבל כאן, סחטיין!!!
נ.ב.: מה יש לכם במשפחה עם אנג'לינה? יש יפות יותר!
[ליצירה]
התחלה טובה.. איך שניתן לסכם את הצעדים המדיניים של מעצמות שונות למשך ההיסטוריה לפעילות אלימה וחסרת כל תועלת או סיבה, כשמסתכלים על זה במובן הרחב... באמת מזדהה עם ההסתכלות הזו.
אבל... שברת את הרצף של קטע מוצלח ביותר עם עניין האיטלקים-פאסטה וקפיצה מיידית להכרזת המלחמה ע"י הגרמנים.. אולי ניסית להביע את עניין הקלות ראש שבהחלטות משנות היסטוריה למיניהן, אבל לדעתי שני הקטעים האחרונים הרסו את ההרמוניה האירונית של הקטע.
ועם כל זה, צורת הכתיבה שלך משעשעת ונחמדה, ככה שרק נשאר לנו לצחוק ולקוות שאולי הפעם, התיאורים שלך לא מדוייקים...
תודה.
תגובות